Dental 4 Kids

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

tandartsen - Dental 4 Kids - kaartoverzicht

Dental 4 Kids

Dental 4 Kids is een tandartspraktijk de praktijk speciaal voor stoere kids. Vanuit de filosofie dat een bezoek aan de tandarts, voor zowel jong als oud, meer dan tandheelkunde alleen omvat is recent Dental 4 Kids in Westervoort geopend. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen maar er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. Door te kijken vanuit de ogen van een kind is er een praktijk ontwikkeld welke een optimale ervaring en beleving biedt voor alle kids vanaf 2 jaar. Een kind heeft tenslotte andere behoeften en wensen dan een volwassene.

In tegenstelling tot bestaande praktijken is er bij Dental 4 Kids eerst een volledig op kinderen gerichte omgeving van deze tijd gecreƫerd. Een omgeving waarin zij zich prettig en op hun gemak voelen. Aan deze omgeving is vervolgens professionele jeugdtandheelkunde toegevoegd. Geen tandartspraktijk waar dus een tekening of een speelhoek aan is toegevoegd maar een tandartspraktijk waar kinderen centraal staan in alles wat we doen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dental 4 Kids

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De tandartshulp.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dental 4 Kids
Het Vergun 13/15
6931KC Westervoort

+31 (0)26 3120044

Deel deze pagina

Dental+4+Kids img