Tandartspraktijk Strijbos en Den Boer

Gesloten (ma 08.30 - 21.00)

Toon openingstijden

tandartsen - Tandartspraktijk Strijbos en Den Boer - kaartoverzicht

Tandartspraktijk Strijbos en Den Boer

De tandarts en het team van Tandartsenpraktijk Strijbos en den Boer bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Onze praktijk bestaat sinds 1977. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartsenpraktijk Strijbos en den Boer verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben wij ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde / tandtechnicus.
In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, een tv-scherm, informatiebrochures en speelgoed.

Tijdens de periodiek controle nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.
Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over de te verwachten resultaten, de risico´s van een behandeling, het aantal behandelingen en de duur van de behandelingen.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen [aantal] werkdag(en).

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Ik kan u verwijzen naar mijn collega´s voor onder meer kaakchirurgie, orthodontische behandeling, orthodontie, implantologie, parodontologie, behandeling van patiënten met angst, gnatologie, maxillo faciale prothetiek.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Tandartspraktijk Strijbos en Den Boer

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 21.00
dinsdag8.30 - 20.00
woensdag8.30 - 15.00
donderdag8.30 - 15.30
vrijdag8.30 - 13.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De tandartshulp.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Tandartspraktijk Strijbos en Den Boer
Kloosterstraat 18/C
6562AW Groesbeek

+31 (0)24 3972575

Deel deze pagina

Tandartspraktijk+Strijbos+en+Den+Boer img