Orthokliniek Dr Levin DelftGesloten (do 08.45 - 16.30)

Toon openingstijden

tandartsen - Orthokliniek Dr Levin Delft - kaartoverzicht

Orthokliniek Dr Levin Delft

Orthocenter is gespecialiseerd in beugeltandheelkunde voor kinderen en volwassenen.

Orthocenter bestaat inmiddels meer dan 30 jaar en heeft vestigingen in heel Nederland. Door onze professionals worden vele patiënten naar grote tevredenheid geholpen. Uit regelmatige enquêtes blijkt dit percentage zelfs boven de 86% te liggen. In de praktijken worden uitsluitend orthodontische behandelingen uitgevoerd.

De behandelteams bestaan uit een in de orthodontie gespecialiseerde tandarts of orthodontist en ortho-assistentes en receptionistes. Centraal (vanuit Purmerend) worden allerlei administratieve en beleidsmatige taken uitgevoerd, zodat de behandelteams alle aandacht aan de patiënt kunnen besteden.

Daarnaast neemt de kwaliteitsbewaking een belangrijke plaats in en worden de medewerkers verplicht nascholingscursussen en congressen te volgen. Onderling is veel uitwisseling van know-how en worden nieuwe technieken regelmatig beoordeeld op hun toegevoegde waarde en zonodig ingevoerd. Orthocenter vindt een goede communicatie met collegae, vakorganisaties, verzekeraars en overheid van essentieel belang.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Vrijdag voor spoed: 08.40 tot 12.10 uur.
  • kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 070-3110357

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.45
maandag8.45 - 16.30
dinsdag8.45 - 16.30
woensdag8.45 - 16.30
donderdag8.45 - 16.30
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondag8.00 - 17.00

Recensies

  1 

Na jarenlang patient geweest te zijn, en na jaren een beugel gedragen te hebben.. Was ik na 1,5 jaar dat hij eruit was mijn losse doorzichtige beugel verloren..
Al snel ging mijn voortand weer naar voren staan.
Ik vroeg of ze een nieuwe konden maken (mijn gibsafdruk had ik nog) volgens hun kon dit niet en moest ik weer een echte beugel.. Gelijk gaf ik aan dat ik dit vreemd vond, dat het zonde is van alle jaren dat ik een beugel heb gehad en dat het zondei is van het geld is. Er werd mij alleen gezegd dat ik beter over kon stappen naar een andere zorgverz. Die meer dekt en dat er geen andere mogelijkheden zijn dan weer een echte beugel.
Ik ben naar een ander orthoklinkiek gegaan, en nog geen maand later kreeg ik mijn losse beugel.. Ik ben dus zeerontevreden over dr.levin.. Nmijn nieuwe ortho is zoveel fijner, ik krijg nu tenminste wel goede informatie zonder er steeds om te vragen.. Dit had ik al veel eerder moeten doen!!

3 -1

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De tandartshulp.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Orthokliniek Dr Levin Delft
van Saenredamstraat 1/A
2613NS Delft

+31 (0)15 2138788

Deel deze pagina

Orthokliniek+Dr+Levin+Delft img