TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland

Gesloten (do 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

tandartsen - TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland - kaartoverzicht

TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland

Angst voor de tandarts? Bang voor de tandarts? Deze narcose tandarts garandeert het laagste narcosetarief van Nederland!
De angsttandarts (sinds 2006) verlaagt vanaf 1 oktober 2013 de volledige narcose van 325 euro naar 250 euro. Hier komen géén recovery kosten bij. Hierdoor maken we narcosebehandelingen meer mogelijk voor de patiënten die dit niet door hun verzekering vergoed krijgen. De prijs is hierdoor de laagste van Nederland met behoud van de kwaliteit. Zelfs narcosebehandelingen in het weekend zijn mogelijk. Informeer via ons aanmeldingsformulier of bel ons .
Want TCN IS KIEZEN VOOR KWALITEIT..
Lees
daarna doorklikken naar http://www.tcn.me/angstpatienten-angsttandarts

voor aanmelden http://www.tcn.me/aanmelden.php
voor informatie http://www.tcn.me/informatieaanvragen.php

Samenwerking met ervaren anesthesiologen
Onze narcosetandarts Michael Vlaanderen heeft reeds 28 jaar ervaring en heeft in zijn praktijk in Alkmaar een professioneel team van specialisten om zich heen verzameld. De anesthesiologen en anesthesie-assistenten die werkzaam zijn bij TCN hebben allemaal vele jaren ervaring in ziekenhuizen en klinieken. Zij begeleiden u deskundig, zodat u niet bang hoeft te zijn voor eventuele risico’s.
De tandartsbehandeling onder narcose vindt in onze tandartspraktijk plaats, in een behandelkamer zoals u die kent van de gewone tandarts. Alleen is deze ruimte bij ons uitgerust met de modernste apparatuur om u veilig onder narcose te kunnen behandelen. Wij bewaken en reguleren uw vitale functies voortdurend, zoals de bloeddruk, hartslag, zuurstofconcentratie en ademhaling.
De narcose bij de tandarts van TCN wordt toegediend via een infuus in uw arm of hand. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst met een kap in slaap te vallen, waarna pas het infuus wordt ingebracht. Dit is een goede oplossing voor kinderen met angst voor een naald of een prik. Wanneer u zelf ook bang bent voor naalden of voor het infuus, dan kunt u dit van tevoren met de anesthesioloog van TCN bespreken.
Na afloop van de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen, alvorens u weer onder begeleiding naar huis gaat.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De tandartshulp.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

TCN Angsttandarts Tandheelkundig Centrum Nederland
9401PJ Assen

+31 (0)592 766814

Links

Website

Deel deze pagina

TCN+Angsttandarts+Tandheelkundig+Centrum+Nederland img