De Zwart Pratijk voor Mondhygiëne

De Zwart Pratijk voor Mondhygiëne

Praktijk voor Mondhygiëne De Zwart is gevestigd in de Arnhemse wijk Elderveld. In haar moderne praktijkruimte behandelt Rini de Zwart patiënten van jong tot oud. Behandeling van angstpatiënten staat hoog in het vaandel.

Doordat de praktijk op de 1ste verdieping is gevestigd en er geen lift in het pand aanwezig is, is de praktijk niet rolstoeltoegankelijk.

Behandelingen

U kunt bij onze praktijk terecht als u door uw tandarts doorverwezen bent naar ons. Daarnaast kunt u ook op eigen initiatief terecht bij een mondhygiënist. Dit is de zogenaamde directe toegankelijkheid. U mag dus ook zonder verwijzing bij ons aankloppen.

Voordat u bij ons komt ontvangt u een vragenlijst, welke u bij uw eerste bezoek dient mee te brengen. Deze lijst bevat vragen over uw algemene gezondheid en bijzonderheden die de behandeling kunnen beïnvloeden. Als u bent doorverwezen neemt u ook de verwijsbrief mee bij het eerste bezoek. Wilt u ook uw identiteitsbewijs en verzekeringspas meenemen? Wij zijn door uw verzekeraar verplicht een identiteitscheck en recht op verzekeringscontrole te doen.

Services

  • Alleen op afspraak
  • tussen 18.00 uur en 19.30 uur
  • U kunt telefonisch een afspraak maken,

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De tandartshulp.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Zwart Pratijk voor Mondhygiëne
Kralingenpad 31
6843NP Arnhem

+31 (0)26 3218698

Links

Website
-

Deel deze pagina

De+Zwart+Pratijk+voor+Mondhygi%C3%ABne img